Ciupercarie de Vanzare

You are here:

May12

Ciupercarie de Vanzare

Intreaga investitie in productia de ciuperci a fost realizata in anul 2007-2008 si a functionat constant pana in prezent. Ferma de ciuperci a fost dezvoltata din fonduri proprii, fara imprumuturi la terti. Aceasta Ciupercarie moderna este libera de orice obligatii sau datorii.

 

Capacitatea de productie a intregii afaceri aflata de vanzare, a fost gândita sa fie una de dimensiune medie pentru Romania, de aproximativ 6t-7t pe tot parcursul anului, functie de tehnologia de crestere si tipul de ciuperca produs.
Cifra de afaceri aproximativa anuala in conditii de productie maxima este de 130 000E.  Toate capacitatile de productie, depozitare, ambalare etc. au fost dezvoltate pentru a asigura volumele, calitatea si cantitatea ceruta de retelele de hypermarketuri din Bucuresti si nu numai.
Terenul in suprafata de 4000 metrii patrati are intreaga infrastructura si utilitatile corespunzatoare se afla in Jud. Calarasi, la exact 50 km de centrul capitalei, usor  accesibil pe autostrada soarelui A2.

Intreaga proprietate cuprinde intreaga suprafata de teren de 4000 metrii patrati in concesiune pe 49 de ani cu drept de prim Cumparator, cu toate amenajarile realizate in împrejmuirea terenului, amenajarea acestuia, inclusiv aleile betonate, fosa septica, intreaga infrastuctura electrica, apa, canalizare, tunelurile de productie impreuna cu holul tehnologic si spatiile de locuit si camera de frig pentru stocare ciupercilor in conditii optime.

Cateva detalii gasiți mai jos:

 • Tuneluri de productie – 3 tuneluri de productie individuala au 24m x 7m. Incarcarea maxima de compost pe fiecare tunel este 19-20 t Compost ( 1tir ) asigurand o productie eficienta din punct de vedere al constantei livrarilor catre clienti. Productia de ciuperci obtinuta, in functie de tehnologia de crestere a ciupercilor, poate sa varieze intre 1000kg si 1500kg saptamanal intr-un flux de productie constant.
  Toate tunelele sunt conectate la un hol tehnologic, lung de 25m, construit după acelasi standarde ca si tunelele de productie si adapostind toate sistemele automate de control al bioclimatului, umiditătii, CO2, etc.
 • Structura este din otel galvanizat cu diametrul de 60mm si asigura rezistenta optima a tunelurilor de productie. Arcurile sunt asezate din 1 in 1 metru si sunt conectate longitudinal cu profile de 28 mm ceea ce da durabilitate si rezistenta.
  Capetele tunelurilor sunt realizate din panouri sandwich prevazute cu uși duble metalice.
 • Izolatie tuneluri – Intreaga structura metalica este izolata pe zona interioara printr-o izolatie termica pe baza de vata minerala de in trei straturi suprapuse in strat total de 24cm.
  Intre cele trei straturi de vata minerala se afla si 2 folii protectoare pentru a spori calitatea izolatiei si pentru a scadea la maxim pierderile de frig pe perioada de productie.
  Peste toate aceste izolatii s-a asezat folia protectoare impotriva radiatiilor, intemperiilor, etc. Aerul dintre cele 3 folii, este un bun si economic element in mentinerea climatului necesar productiei, cel putin o diferenta de 10 grade Celsius fata de temperatura exterioara oricand.
 • Sistemul de rafturi – Pentru a putea cultiva atat Champignon cat si Pleurotus s-a optat pentru un sistem de rafturi metalice sudate, ușor de manevrat si foarte durabile.
 • Instalatiile de climatizare – Un sistem de control al conditiilor climatice in camerele de crestere prin masurarea umiditătii, temperaturii si a concentratiei de CO2, sistemul permite controlul automatizat asupra acestor parametri prin intermediul tabloului extern de comanda.
  Posibilitatea de a seta parametri specifici pentru fiecare camera, in functie de crestere si etapa ciclului de productie.
  Echipamentele sunt de ultima generatie si ultimul update al tablourile de automatizare a fost facut in 2014.
 • Spatiile de locuit – In legatura cu holul tehnologic se afla camerele de locuit si cuprind: 1 baie amenajata complet gresie, faianta, cabina dus etc, 1 dormitor, 1 living parchet, termopane, 1 bucatarie utilata complet.
 • Camera de frig – Spatiul dedicat stocarii la frig a ciupercilor este foarte bine izolata, 2 straturi panouri sandwich si este dotat cu o unitate de frig adaptata dimensiunilor in cauza.

Pret 100 000+ TVA.

Pentru a afla mai multe detalii – completati formularul din dreapta si un membru al echipei noastre va v-a contacta in cel mai scurt timp.

 • Posted by Nicoleta
 • 1 Tags
 • 0 Comments

CATEGORIES Uncategorized

COMMENTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NOU!      Ciupercarie de vanzare! Anunturi ciupercarii si miceliu !! NOU!