Intrebari Frecvente

Afla raspunsurile la intrebarile tale. Sau suna direct la 0721.670.291

You are here:

Afla raspunsurile la intrebarile tale!

Ne mandrim cu mentinerea unei legaturi puternice intre clienti si specialistii nostri. De aceea, venim in intampinarea intrebarilor voastre cu raspunsuri la cele mai intalnite probleme si preocupari.

Daca intrebarea ta nu isi gaseste raspunsul aici, trimite-ne un mesaj si vom avea grija sa primesti un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne!

In orice afacere, primii pasi sunt cei mai dificili. De aceea, colaborarea cu un tehnolog specializat si cu un consultant din domeniu este foarte importanta. Incepe afacerea ta cu dreptul, avand aproape o echipa de profesionisti in domeniul ciupercilor. O colaborare cu un specialist este una contractuala, in acest fel garantand inca de la inceput rezultate si profit satisfacator.

 

Nu, cultura ciupercilor nu are impact asupra zonelor si mediului inconjurator.

 

Temperatura, umiditatea si concentratia de dioxid de carbon sunt cei mai importanti parametrii. Ei trebuie monitorizati in permanenta pentru a asigura o crestere normala a culturii. Echipamentele oferite de noi integreaza toate datele intr-un singur panou, oferindu-va un mod practic de a urmari graficul de productie.

 

Instalatiile oferite de firma noastra functioneaza perfect pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice. In felul acesta, cultura intensiva de ciuperci este asigurata chiar si in lunile cu temperaturi extreme, precum ianuarie sau august.

Da. Pentru ca o locatie sa fie adecvata cultivarii de ciuperci, aceasta trebuie sa dispuna de curent trivazic si de apa curenta (sau macar put de adancime).
Din pacate, acestea nu intra in activitatile noastre. Totus,i noi oferim consiliere privind partea tehnica a proiectului. Dupa obtinerea aprobarilor, tot noi vom pune in practica aceste detalii, cu un efort minim din partea dumneavoastra.

Sigur! Va ghidam pas cu pas printr-o ciupercarie functionala din Bucuresti si va raspundem la intrebari despre:

  • dimensiunile spatiilor de productie

  • izolatia si necesarul de utilitati

  • durata ciclului de productie

  • calculul cheltuielilor, veniturilor si al profitului

  • strategii de marketing, vanzare si contactarea al magazinelor de desfacere

O ciupercarie este compusa dintr-o camera de frig pentru productie, o camera de ambalare si cantarire, un hol cu dubla functie (creaza un tampon intre camera de productie si factorii externi, dar in acelasi timp este o zona perfecta pentru a monta aparatura) si un vestiar cu grup sanitar pentru angajati.

 
Chiar daca doriti sa cultivati ciuperci champignion sau pleurotus, echipamentele si spatiile nu difera. Ceea ce diferentiaza cultura este tehnologia de productie.

Ca pentru orice afacere noua, aveti nevoie de o investitie minima pentru amenajarea spatiilor, achizitionarea si montarea echipamentelor si mai ales procurarea materiei prime pentru primul ciclu de cultura. O astfel de investitie se ridica la aproximativ 15.000 Euro.

 
NOU!      Ciupercarie de vanzare! Anunturi ciupercarii si miceliu !! NOU!