Despre Noi

You are here:

Bine ati venit!

Despre Noi:

Suntem o echipa tanara si energica, intodeauna gata sa va ajute in deschiderea propriei dvs. afaceri. Sustinuti de colaboratori experimentati si parteneri cu vechime in domeniu cultivarii ciupercilor, va oferim solutii eficiente pentru constructia ciupercariilor moderne la standarde europeene.

Istoric:

In 2005 am luat decizia de a deschide prima noastra ciupercarie langa Bucuresti. Acest pas s-a dovedit extrem de dificil, in parte din cauza lipsei informatiilor de pe piata si internet, dar mai ales din cauza producatorilor de ciuperci ce doresc ca pastreze cultura ciupercilor invaluita in mister.

O alta mare problema s-a dovedit a fi selectarea materialelor cu informatii utile de cele realizate de catre persoane neavizate si fara experienta sau calificari.

Astazi, dorim sa oferim celor interesati de cultura ciupercilor Pleurotus, Champignion sau Shitake, informatii clare si concise, dar si solutii reale pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

Intra chiar azi in contact cu echipa noastra pentru a beneficia de cele mai performante tehnologii si cele mai noi informatii din domeniu.

Suna la 0721.670291 sau foloseste formularul de contact.Contacteaza-ne!

Echipa noastra asigura:

Cu o experienta indelungata, echipa noastra de specialisti in domeniul culturii ciupercilor, arhitecti si constructori va sta la dispozitie pentru a proiecta si realiza spatiul ideal pentru o ciupercarie la standarde internationale.
Prin adaptarea si perfectionarea echipamentelor de tratare si monitorizare a aerului, am creat pachete concepute pentru ciupercariile dvs. Cu un control eficient si monitorizare automatizata, echipamentele oferite de noi transforma un hobby intr-o adevarata afacere!
Asigurand permanent contactul cu un specialist, firma noastra va ofera siguranta unei culturi reusite. Consultanta in domeniul ciupercilor este vitala chiar de la inceputul afacerii, pentru a structura spatiul si cultura conform investitiei dvs. Cu o experienta de 30 de ani in domeniu, dl. Dr. Biolog Valentin Zagrean este expertul nostru de nadejde.Asigura succesul afacerii tale chiar de la prima intalnire.
Venim in ajutorul producatorilor mici, oferind consultanta si planuri de asociere in vederea desfacerii produselor finite. In acest fel, oferim un pachet complet de servicii, de la idee la vanzare. Alaturi de noi afacerea dvs. va deveni profitabila - nu mai ezitati, contactati-ne acum!

Experienta si pricepere:

100%
Proiectare spatii de cultura
100%
Constructie spatii de cultura si spatii auxiliare
100%
Alegerea si manangementul echipamentelor
100%
Consultanta
100%
Sfaturi in vederea asocierii pentru desfacere
NOU!      Ciupercarie de vanzare! Anunturi ciupercarii si miceliu !! NOU!